Sveriges bredaste sortiment

Vi har toaletter som passar i såväl slott som koja. Du kan tryggt anförtro din fest eller ditt arrangemang till oss. Vi ser till att du får den lämpligaste modellen för just ditt arrangemang, att toaletterna sköts enligt överenskommet intervall och att skötseln sker då det stör evenemanget så lite som möjligt. Inget jobb är för stort eller för litet – vi på Hyrtoaletten ger dig alltid en förstklassig service.

Våra tanktoaletter passar in i alla sammanhang där det inte finns något befintligt avlopp. Dessa toaletter behöver ingen som helst inkoppling till el eller avlopp. Beroende på modell klarar toaletten 700 – 1000 besök. Toaletterna är utrustade med en dispenser med handtvättmedel och en hållare med en stor toalettrulle.Våra populära urinoarer är en perfekt avlastning till de evenemang som har många besökare och där det serveras drycker.

Den vanligaste modellen är en fristående ”strut” som kan klara av 4 besökare på en gång. Att den är öppen gör att den klarar av 80 besök per timme. Denna modell kan användas som tanktoalett och även kopplas in på avlopp.


Vi har även ett urinoarhus med plats för 6 besökare. Finns med och utan dörrar med väderskyddande tak.


Detta är en ny produkt för oss i Sverige och det är en kvinnlig urinoar och har 3 platser. Denna klarar 60 besök per timme. Även denna kan användas som tanktoalett men den kan även kopplas in på avlopp.Hyrtoaletten kan erbjuda er godkända handikappanpassade toaletter. Vi har oisolerade toaletter som lämpar sig för sommarbruk till badplatser eller evenemang.

Lätta att placera ut och de kräver inga anslutningar till el eller vatten. Med Hyrserviceavtal kan ni koppla av och låta oss ta hand om skötsel och leveranser.

Vi har handikapptoaletter i två utföranden. Freedom som är att rekommendera vid långtidshyra och Liberty som är smidigare till övriga tillfällen.Hygienen och möjligheten till att tvätta händerna i samband med evenemang och fester är något av det viktigaste vi kan göra för att minska smittspridning och behålla bra hälsa. Därför har vi tagit fram några kompletterande lösningar.

Vi har fristående handfat med fotpump, fristående dispensrar för handdesinfektion och fristående dispensrar med desinficerande wipes. Alla modeller fungerar inomhus och utomhus vid frostfria förhållanden.Våra vakuumtoaletter är en fantastisk produkt som ger möjlighet till vattenspolande toaletter även i de fall det inte finns tillgång till avlopp. Då vattenåtgången vid spolning endast är 8 dl per tillfälle sparar denna modellen mängder av vatten jämfört med vanliga spoltoaletter.

De används med fördel på evenemang som pågår mer än två dagar. Vi är stolt leverantör till både Partille Cup och Gothia Cup som båda är större turneringar som pågår 7 dagar vardera.Hyrtoaletten kan erbjuda lyxtoaletter för er som söker lite mer ombonade toaletter med fräsch inredning och rinnande tvättvatten. County och Sylvan behöver endast anslutas till 2 x 230V, 10 A för att fungera.

VIP 3 + 6, VIP 5 + 2, och VIP 5 + 3 Hilton behöver anslutas till ström, vatten och avlopp. Överraska dina gäster med en fräsch toalettlösning.


Toalettvagn i lyxigt utförande med rött golv och svart melerad inredning. Indelad i dam och herrdel med ingång från sidan.

Toalettbåsen är utrustade med snedställda wc-stolar för ökad rymlighet. Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning. Utrustade med tvåldispensers, toalettpappershållare och papperskorgar.


Antal toaletter: 3 damtoaletter, 1 herrtoalett, 4 urinoarer och 2 handfat med spegel på repsektive avdelning.

Elanslutning: 2 st 230 V 10 A
Vattenanslutning: 3/4 ”
Avloppsanslutning: 110 mm

Utgår ifrån: JönköpingToalettvagn i lyxigt utförande med rött golv och svart melerad inredning. Indelad i dam och herrdel med ingång från sidan.

Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning. Utrustade med tvåldispensers, toalettpappershållare och papperskorgar.


Antal damtoaletter: 3 toaletter och 2 handfat med spegel.
Antal herrtoaletter: 1 toalett, 5 urinoarer och 1 handfat med spegel

Elanslutning: 2 st. 230 V 10 A
Vattenanslutning: 3/4”
Avloppsanslutning: 110 mm

Utgår ifrån: GöteborgToalettvagn i flexibelt utförande med rött golv och svart melerad inredning. Kan indelas i damavdelning och herravdelning med mellanvägg. Ingång på gavlarna.

Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning. Utrustade med tvåldispensers, toalettpappershållare och papperskorgar.


Antal toaletter: 5 toaletter, 2 urinoarer och 3 handfat med spegel

Elanslutning: 2 st 230 V 10 A
Vattenanslutning: 3/4”
Avloppsanslutning: 110 mm

Utgår ifrån: Göteborg och YstadToalettvagn med 2 st WC-platser, gråa golv samt vita dörrar. Vagnen är utrustad med toalettpapper, handtvål samt handfat och pappershanddukar. Vagnen är registrerad och får framföras på allmän väg i max 80 km/h.


MÅTT/VIKT
Längd: 4,0 m
Bredd: 2,32 m
Höjd: 2,8 m
Vikt: 750 kg

Utgår ifrån: Göteborg, Motala, Norrköping, Ystad, Örebro, EskilstunaToalettvagn med 2 st WC-platser, gråa golv samt vita dörrar. Vagnen är utrustad med toalettpapper, handtvål samt handfat och pappershanddukar. Vagnen är registrerad och får framföras på allmän väg i max 80 km/h.


MÅTT/VIKT
Längd: 4,0 m
Bredd: 2,32 m
Höjd: 2,8 m
Vikt: 750 kg

Utgår ifrån: GöteborgToalettvagn med 6 st WC-platser, gråa golv samt vita dörrar. Vagnen är utrustad med toalettpapper, handtvål samt handfat och pappershanddukar. Vagnen är registrerad och får framföras på allmän väg i max 80 km/h. Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning.


MÅTT/VIKT
Längd: 6,9 m
Bredd: 2,5 m
Höjd: 3,0 m
Vikt: 1500 kg

Elanslutning: 400 V 16A
Vattenanslutning: ¾ ”
Avloppsanslutning: 110 mm

Utgår ifrån: GöteborgToalettvagn med 10 wc-platser, röda golv samt svarta dörrar. Vagnen är utrustad med toalettpapper, handtvål samt handfat och handtork alt. handtorkpapper. Vagnen är registrerad och får framföras på allmän väg i max 80 km/h. Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning.


MÅTT/VIKT
Längd: 9,00 m
Bredd: 2,55 m
Höjd: 3,00 m
Vikt: 2200 kg

Elanslutning: 400 V 16A
Vattenanslutning: ¾ ”
Avloppsanslutning: 110 mm

Utgår ifrån: Göteborg, Tomelilla, Nybro, MotalaHyrtoaletten kan erbjuda 2 olika modeller av duschvagnar som passar bra både till evenemang och vid ombyggnation. Samtliga duschvagnar behöver anslutas till ström, vatten och avlopp.

Duschvagn 1 i 1 med 1 komplett badrum
Duschvagn 3 i 1 med 3 kompletta badrum
Duschvagn 8 + 2 med 8 duschar och 2 WC


Duschvagn i fräsht utförande med toaletter och duschar. Utrustad med tvåldispenser, handduk och papperskorg. Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning.


1 komplett badrum. I badrummet finns dusch, WC och handfat. För omklädning finns bänk och klädkrok.

Utgår ifrån: GöteborgDuschvagn i fräsht utförande med toaletter och duschar. Utrustade med tvåldispensers, toalettpappershållare och papperskorgar. Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning.


3 kompletta badrum med separat ingång. I varje badrumsdel finns dusch, wc och handfat. För omklädning finns bänk och klädkrok.

Antal enheter: 3 duschar, 3 toaletter och 3 handfat

Elanslutning: 1 st 400 V 16 A
Vattenanslutning: 3/4 ”
Avloppsanslutning: 110 mm

Utgår ifrån: Göteborg, Nybro, Halmstad, Ystad, Märsta, NorrköpingDuschvagn i fräsht utförande med toaletter och duschar. Indelad i dam och herrdel med ingång från sidan. Det finns 4 duschar samt 1 toalett i var avdelning. Utrustade med tvåldispensers, toalettpappershållare och papperskorgar. Anslutes till befintligt va-nät. El, värme och belysning.


Antal enheter: 8 duschar, 2 toaletter och 4 handfat

Elanslutning: 2 st 230 V 10 A
Vattenanslutning: 3/4 ”
Avloppsanslutning: 110 mm

Utgår ifrån: YstadHyrtoaletten kan erbjuda lyxtoaletter för er som söker lite mer ombonade toaletter med fräsch inredning och rinnande tvättvatten. County och Sylvan behöver endast anslutas till 2 x 230V, 10 A för att fungera.


Toalettvagn i lyxigt utförande med mörkblå matta, marmorerade väggar och ekdetaljer. Indelad i dam och herrdel med ingång från långsidan.

Har rinnande vatten och spolande toaletter. El, värme och belysning. Utrustade med tvåldispensers, toalettpappershållare och papperskorgar.

Har inbyggda tankar och behöver ej anslutas till vatten och avlopp.


Anpassad för max 250 gäster
Antal damtoaletter: 2 toaletter och 2 handfat med spegel
Antal herrtoaletter: 1 toalett, 2 urinoarer och 2 handfat med spegel
Elanslutning: 2 st 230 V 10 A

Utgår ifrån: NyköpingToalettvagn i lyxigt utförande med mörkblå matta, marmorerade väggar och ekdetaljer. Indelad i dam och herrdel med ingång från långsidan.

Har rinnande vatten och spolande toaletter. El, värme och belysning. Utrustade med tvåldispensers, toalettpappershållare och papperskorgar.

Har inbyggda tankar och behöver ej anslutas till vatten och avlopp.


Anpassad för max 400 gäster
Antal damtoaletter: 3 toaletter och 2 handfat med spegel
Antal herrtoaletter: 1 toalett, 3 urinoarer och 2 handfat med spegel
Elanslutning: 2 st 230 V 10 A

Utgår ifrån: GöteborgVåra isolerade kabiner finns i 2 utförande.

Standard – en slät kabin med tålig yta för t.ex. byggen
Nordic Classic – en klädd kabin för offentlig miljö

Vill ni hyra en toalett under vinterhalvåret rekommenderar vi en isolerad toalett. Toaletten är utrustad med handfat med fotpump, tvålautomat, stor pappersrullehållare, spegel, elradiator, och belysning. Tanken rymmer 500 eller 750 liter.

Finns det tillgång till vatten och avlopp har vi även isolerade toaletter med WC. Vi har även isolerade toaletter som är handikappanpassade och är byggda efter de nya reglerna. De har ett innermått på 2.20 x 2.20.Lämplig vid ombyggnation och tillfällig avstängning av vatten och avlopp. Begär utkörning eller hämta och lämna behållaren och kärlen själv.