HYRTOALETTEN SÖDERHAMN

 

IncoRent är er leverantör av tillfälliga toalettlösningar och service när ni behöver få en snabb och smidig lösning av era behov.

Vi levererar gärna våra hyr toaletter till Husbyggen, bröllop, födelsedagsfester, idrottsevenemang, midsommarfester, kräftskivor, badrumsrenoveringar, badplatser eller till nått annat tillfälle när det behövs en extra toalett.

Vi kan även hjälpa till med belysning, staket, omklädningsrum och mycket annat.

IncoRent är ett ungt företag med mycket ny energi i en traditionell bransch. Vi har nya sätt att arbeta inom maskinuthyrning och erbjuder nya kringtjänster och servicekoncept. I Söderhamn har vi vårt hjärta och här bygger vi vår hemmamarknad, men redan från start så utvecklar vi våra ”export” affärer runt om i Sverige. På den lokala marknaden har vi ett fullservicesortiment av maskiner och utrustning samt förbrukningsvaror tillgängligt i vår depå och butik samt via utkörning.
                        
Vi finns tillgängliga för att lösa våra kunders behov av utrustning och maskiner när det behövs och där det behövs. Vi hjälper dem i gång med det de hyr av oss och förser våra kunder med det förbrukningsmaterial de behöver.
                        
Vi har Maskiner och utrustning av kända varumärken med hög kvalité, som är nyservad.
Under devisen ”köp inte billiga kopior när du kan hyra proffsprylar av oss” överträffar vi våra kunders förväntningar.

Se mer om vårt utbud och service på www.incorent.se eller ring oss på 0270 – 202 100.
 
Är du riktigt nödig så mejla oss på calle@incorent.se
 så ringer vi upp dig snarast.

Levererar till följande område:
 Söderhamn, Bollnäs och Ovanåker